Despre noi

Suntem M&S Creativ, iar domeniul nostru de activitate este creatia vestimentara.

Ne pasioneaza tinutele moderne si elegante, stilul indraznet si tendintele ultimei ore, iar piesele pe care le creem abordeaza combinatii surprinzatoare si armonioase de texturi si culoare.  Astfel, echipa de creatie a M&S Creativ va propune pentru fiecare sezon o gama variata de produse vestimentare concepute dupa o serie de studii referitoare la tendinte si stiluri coexistente, toate realizate cu atentie la detalii, dupa criterii estetice si functionale din care sa rezulte o imagine de ansamblu echilibrata, armonioasa.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent stilul vestimentar. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a spiritului prin fiecare alegere stilistica a clientilor nostri.

M&S Creativ pune accent pe calitate

Acordam atentie maxima calitatii produselor noastre si nu lucram industrial. Design-ul tuturor produselor este conceput de noi, iar fiecare piesa vestimentara este lucrata in atelier de croitorie, iar materialele si tesaturile sunt alese cu grija (colaboram cu producatori din Olanda, Spania, Franta si Italia).

Rezultatul: piese vestimentare unice pentru tinute elegante

Tinutele M&S Creativ propune o combinatie ideala intre modernitate, functionalitate, glamour si eleganta, garantand o prezenta rafinata, expresiva, plina de originalitate.